• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

Embletta Gold Uyku Poligrafı
"Dünya Standartında Evde Uyku Testi"
Embletta Gold Uyku Poligrafı

Dünyanın en iyi evde uyku testi cihazı olarak geliştirilen Embletta GOLD, Embla'nın Portable Uyku Teşhis Cihazları arasında esnek kayıt konfigürasyonu ve kolay kullanımı ile yerini almıştır. Dayanıklı ve şık dizaynı ile hem klinik içinde, hem de evde kullanımına uygun olan cihazyüksek kaliteli ve yüksek performanslı kayıt özelliklerileri ile profesyonel uyku uzmanlarının öncelikli tercihlerinden biri olmuştur. Amerikan Uyku Tıbbı Akademisi ve yerel geri ödeme kurumu CMS tarafından belirlenmiş tüm kriterleri karşılayan bir üründür.

Çok amaçlı kullanılabilen EXG girişi sayesinde, EEG, EMG veya EKG kayıtlarının yapılabilmesi mümkündür. Renk kodlu sensörleri ile kolay uygulama sağlar. Hasta tarafından rahat bir şekilde taşınabilmesi için oldukça küçük ve hafiftir. Sensörlerin takılması, yerleştirme klavuzu ile basitleştirilmiştir. Önceden hazırlanmış proglamlarla çok yönlü çalışmaların konfigürasyonu kolaylaştırılmıştır.

Embla firması, üretmiş olduğu XactTrace solunum eforu ölçüm kayışları ile tüm dünyada Respiratuar İndüktif Pletismografi (RIP) teknolojisinin yaygınlaşmasına öncülük etmiştir. Gold cihazında da kullanılabilen XactTrace kayışları, uyku kayıtlarının güvenliğini ve daha doğru sonuçların alınması, skorlamanın daha kolay yapılabilmesini sağlamaktadır. Xflow kanalı sayesinde solunumdaki hava akışını(airflow) ölçen basınç veya ısıl sensörlere(termistör) ihtiyaç duyulmadan apne ve hipopnelerin tespiti mümkündür. XFlow, özellikle titrasyon sırasından maske takılmasından doloyı hava akış sensörlerinin yerleştirilme sıkıntısına bir çözüm olarak, kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Solunumdaki hava akışının (flow) ve akış sınırlamasının (flow limitation) en uygun şekilde değerlendirilmesini sağlayan Basınç Trasdüserine sahiptir. Geliştirilmiş 3 boyutlu vücut pozisyonu ve Aktigrafi özelliği ile uyku sırasında hastanın hareketlerini detaylı olarak takip edebilirsiniz. Otomatik Pletismografi Analizi sayesinde Otonomik Arousal Skorlamasına destek olur. Remlogic-E Uyku Analiz Yazılımı; kullanım kolaylığı ve esnekliği, güvenilirliği, otomatik ve manuel skorlamaya imkan tanıması ve raporların kullanıcının isteğine göre kişiselleştirilebilmesi ile tercih edilmektedir.

EtCO2 monitörü gibi DC cihazlarında bulunan veri çıkışlarının cihaza bağlanabilmesi DC veri girişi arabağlantısı takılabilmektedir. Hem online(anında), hem ambulatuar(taşınabilir), hem de titrasyon çalışmalarınızda kullanabilirsiniz. Network'e bağlanabilme ve uzaktan erişilebilme özelliklerine sahip bir cihazdır. Şarj edilebilir pillerle çalışabilmesi, uygulama başına maliyeti düşürmektedir. Sadece 2 yılda bir şarj edilmesi yeterli olan, NiMH dahili batarya ile çalışabilmektedir.

Embletta Gold Uyku Poligrafı Resim 1