• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

BiPAP FOCUS Non-Invasiv Ventilatör
"Noninvaziv Ventilasyon Focus ile Daha Kolay…"
BiPAP FOCUS Non-Invasiv Ventilatör

Solunum yetmezliği veya sıkıntısı olan hastalara uygulanacak Noninvaziv desteğin temel gereksinmelerini kolay ve etkin şekilde karşılayan bir üründür. BiPAP Focus; geniş ve kolay anlaşılır LCD ekranı, tek tuş takımı ile tüm parametrelerin ayarlanabilmesi, hasta-cihaz uyumunu mükemmelleştiren AutoTrak Algılama Teknolojisi, 8 saate kadar kullanılabilen dahili bataryası, geliştirilmiş alarm özellikleri ve herkes tarafından kolayca kullanılabilen menüsü ile Noninvaziv Ventilasyonu hastanenin her bölümünde kolaylıkla yapacağınız bir basınç ventilatörüdür.

Dakikada 220 litrenin üzerine çıkabilen hava akış kapasitesi ile AutoTrak Algılama teknolojisini birleştiren cihaz; en güçlü yoğun bakım ventilatörlerinin yapabildiği hava kaçağı kompanzasyonundan çok daha iyi bir performans gösterebilmektedir. Bu özelliği ile hasta-cihaz senkronizasyonunu çok iyi bir konumda tutarak, hastanın tedaviyi kabulünü kolaylaştırır. Bu uyumlu çalışma ile tedavinin etkinliği de artırılmış olur.

Cihazla kullanılabilen maske, hasta devresi, filtreler gibi aksesuarlar için geniş ürün yelpazesinin bulunması, cihazın çok değişik vakalara uygulanabilmesine imkan tanıyan büyük bir avantajdır. Hasta güvenliği açısından geliştirilmiş ve kolay ayarlanabilir alarm menüsüne sahiptir. Yüksek basınç ve düşük basınç alarm seviyeleri otomatik olup, apne, apne sıklığı ve hemşire çağrı alarmları da bulunmaktadır.

Kolay izlenebilmesi için büyük dizayn edilmiş LCD ekranından, hasta devresindeki basıncın, solunum hızının, nefes verme sırasındaki hava hacminin(Vte), dakika solunumunun(MV), hava kaçağının ve apne sıklığının izlenebilmesi mümkündür.

BiPAP FOCUS Non-Invasiv Ventilatör Resim 1 BiPAP FOCUS Non-Invasiv Ventilatör Resim 2